Güzel Kokmak İçin Alkolsüz Esanslar

By | 21 Haziran 2019

Güzel kokmak için mutlaka pahalı ve alkol içeren parfümlere servet harcamak gerekmiyor. İçeriğinde ne olduğunu bilmediğimiz, sağlığa zararları bulunan sahte parfümler ya da alkol içeren sakıncalı parfümler kullanmak yerine, alkolsüz parfüm kullanarak hem güzel kokabilir hem de gönül rahatlığı ile bunları kullanabiliriz. Birçoğu yurtdışı kaynaklı üretimler olan alkol içeren parfümler; yüksek fiyatları kadar dinimizde haram kılınan alkol içermesi sebebi ile tercih edilmeyen ürünler oluyor. Bunların yerine güzel kokmak adına kullanılabilecek alkolsüz esans gibi ürünler sayesinde, sağlıklı ve güvenilir ürünleri kullanma fırsatı doğuyor.

Bu esanslar sayesinde; her zaman her yerde güzel kokmak mümkün oluyor. Güzel kokmak için yabacı üreticilerin ürettiği alkollü parfümlere servet harcamak gerekmiyor. Tabi hiç parfüm kullanmayarak ter kokmaya da gerek olmuyor. Bu konuda gönül rahatlığı ile kullanılacak helal parfümler, hem cebinizi düşünüyor hem de sağlığınızı. Ayrıca bu ürünler alkol içermediği için ve tamamen helal maddelerden üretilmesi sebebi ile tercih edilebilecek kokuların başında geliyor. Özellikle yaz günlerinde açığa çıkan ter kokusundan kurtulmak, hem çevremizi hem de kendimizi rahatlatmak adına, parfüm veya esans kullanma ihtiyacı doğuyor. Bu noktada birçok insanın aklına parfümlerle ilgili çeşitli soru işaretleri takılıyor. Kullanılan parfümün helal olup olmamasını, direkt içeriğindeki alkol maddesi belli ediyor. Alkolsüz parfüm ve esans sahibi olabilmek için; ihvan.com.tr sitesi üzerinden, sunulan ürünlerden sipariş etmek yeterli oluyor.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.