Görüntülü Seccade

By | 28 Mart 2015

Sesli seccade, namaz öğreten seccade, zikir tesbih, pususlalı seccade, akıllı seccade derken artık sıra Görüntülü seccade üretimine geldi sanırız. İslami ürünlerin yeni üretiminde  sık sık teknolojiden yararlanılmış ve bunun sonucu olark hem farklı hem de müslmanların ibadetlerini kolay yapmalarını çabuk öğrenmelerini sağlayan faydalı islami ürünler oluşturulmuştur.

görüntülü-seccadeSesli seccadenin bir çok ismi vardır, sesli seccadeye namaz öğreten seccade, namaz kılmayı öğreten seccade, akıll seccade, konuşan seccade de denilmektedir hatta sesli seccadeye Görüntülü seccade diye bilen bile vardır. Sesli seccade olduğuna göre Görüntülü seccade neden olmasın diye düşünülmektedir galiba. aslında seccade modellerinin bundan sonra ki üretim aşaması büyük ihtimalle Görüntülü seccade modeli olucak gibi de görünmüyor değil yani.

görüntülü-seccade-Görüntülü seccadenin tasarlanması da yakındır. Şöyle ki nasıl sesli seccade de bir öğretici yada hocanın yüksek sesli olarak namazın tam kılınışını bir cihaza kaydedilmiş ise Görüntülü seccade de aynı şekilde öğreticinin yüksek sesli olarak tam namaz kılışı kameraya çekilerek kaydedilebilir. Hatta bu işlem tüm namaz vakitleri için ayrı ayrı yapılıp kullanıcı kişi kılmak istediği namaz vaktini seçip izleyebilir.

Dediğimiz gibi Görüntülü seccade modelide yakında müslümanların hizmetine sunulabilir. Görüntülü seccade modeli üretilene kadar sesli seccade ile namaz kılmayı öğrenmek isteyenler sesli seccade modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirler.