Ezan Okuyan Saat Fiyatları

By | 25 Ekim 2014

ezan-okuyan-saat-fiyatlarıEzan okuyan saat bir kere bulunduğunuz şehirdeki konumunuz ayarlandıktan sonra devamlı ezan vakti geldiğinde otomatik olarak ezan okuyan saat modelidir. Ezan okuyan saat model ve çeşitlilik olarak özellikle son zamanlarda çoğalmıştır. Ezan okuyan saat modelleri hem kullanılan fonksiyon olarak hem de estetik görüntü olarak geliştirilmiştir.

Ezan okuyan saat iki çeşide ayrılır. Birincisi masa üstü ezan okuyan saat modelleridir. İkincisi ise duvar tipi ezan okuyan saat modelleridir. Bu iki çeşit Ezan okuyan saat modelleri fonksiyon olarak farklılık göstermezler aynıdırlar. Sadece kullanım yerleri farklıdır.

İki tip ezan okuyan saatte de her vakit ezandan sonra ezan duası okunmaktadır. Ezan okuyan saatin ezan makamını kayıtlı olan makamlardan istediğinizi seçerek istediğiniz makamda ezanı dinleyebilirsiniz. Ezan okuyan saatlerde alarm özelliğide bulunmaktadır. İsterseniz sabah ezanı vaktine yada vardiyeli çalışıyorsanız uyuduğunuz herhangi bir ezan vaktine saatin alarmını kurup size vakti hatırlatmasını sağlayabilirsiniz.

ezan-okuyan-saat-fiyatları-Ezan okuyan saat fiyatları değişiklilik göstermektedir. Ezan okuyan saat fiyatları seçilen saatin özelliklerine ve fonksiyonlarına göre değişiklik göztermektedir. Daha az fonksiyonlu eski versiyon saatler daha ucuz fiyatlıdırlar. Son model ileri teknoloji de üretilen dijital Ezan okuyan saat modelleri diğerlerine göre daha pahalıdır. Duvar tipi Ezan okuyan saat ile masa üstü Ezan okuyan saat modelleri arasında da fiyat farklılıkları görünmektedir. Ezan okuyan saat fiyatları her bütçeye uygun olarak bulunmaktadır. Ezan okuyan saat modellerini üretici firma güvencesi ve garantisi ile gerek mağazalardan gerekse online alış veriş sitelerinden alıp kullanabilirsiniz.