Ezan Okuyan Dijital Saat

By | 6 Kasım 2014

ezan-okuyan-dijital-saat-

Ezan okuyan dijital saat Diyanet İşlerinin namaz vakitleri verilerine göre her namaz vakti geldiğinde ezan okuyarak namaz vaktinin girdiğini hatırlatan saat modelidir. Ezan okuyan dijital saat bünyesinde her ülke ve her şehrin namaz vakitleri bulunmaktadır. Sizin namaz vakitlerinde ezan okuyan saati kullanmadan önce yapmanız gereken tek şey öncelikle konumunuzu ayarlamaktır. Konum ayarı için Ezan okuyan dijital saat bünyesinde bulunan ülkereden önce yaşadığınız ülkeyi sonra yine namaz vakitlerinde ezan okuyan saat bünyesinde bulunan şehirlerden yaşadığınız şehri bulup seçmeniz yeterlidir. Bu seçimlerden sonra konumunuz ayarlanmış olacaktır. Artık Ezan okuyan dijital saat bulunduğunuz yere göre namaz vakti geldiğinde ezan okumaya başalayacaktır.

Ezan okuyan dijital saat bünyesinde ki fonksiyonlardan biride ezan duası okuma özelliğidir. Tabi bu özelliğin aktif olmasıda  kullanıcı kişinin isteğine kalmıştır. Eğer namaz vakitlerinde ezan okuyan saatin ezan okuduktan sonra ezan duasını okumasını istiyorsanız ezan duasını seç tuşunu aktif hale getirmeniz yeterli olacaktır.

ezan-okuyan-dijital-saat

Ezan okuyan dijital saat prize takılıp elektrik ile kullanılabileceği gibi kalem pil ile de kullanılabilir. Çok fazla enerji yakmayan namaz vakitlerinde ezan okuyan saat enerji bakımından tasarruflu bir elektronik eşyadır.

Ezan okuyan dijital saat güvenilir ve seçkin firmalar tarafından üretildiği için garanti belgesi ile satışa sunulmuştur. Üretici firma garantili Ezan okuyan dijital saati güvenle alıp kullanabilirsiniz.