Ezan Okuyan Çalar Saat

By | 30 Ekim 2014

ezan-okuyan-calar-saat-Ezan okuyan saatte nasıl ki her namaz vakti camilerden ezan okunuyorsa bu saatte aynı vakitte ezan okumaktadır. Ezan okuyan saatin bir çok fonksiyon ve işlevi vardır. Bunlardan biride alarmıdır. Ezan okuyan saat sadece ezan vakitlerini bildirmeye yaramaz. Bunun dışında ezan okuyan saati normal çalar saat olarakta kullanabiliriz.

Ezan okuyan çalar saat nasıl kullanılır ?

Ezan okuyan çalar saati kullanmak çok basit ve kolaydır. Normal saatler gibi ezan okuyan çalar saatide istediğiniz vakte kurmanız yeterlidir.

ezan-okuyan-calar-saatEzan okuyan çalar saati isterseniz gece teheccüd namazı vaktine kurabilirsiniz, isterseniz sabah namazına kalkmak için sabah namazı vaktine kurabilirsiniz, isterseniz işe yada okula gidecekseniz sabah erken saatlerde kalkmak için kurabilirsiniz, isterseniz vardiyalı çalışıyorsanız ve gece vardiyasından çıktıysanız gündüz uyanmak istediğiniz saate yada ikindi yada öğle namazını kaçarmamak için o vakitlere kurabilirsiniz, öğrenciyseniz ve gece ders çalışmak istiyorsanız ev halkının uyuduğu gece saatlerin de uyanmak için kurabilirsiniz…. Tabi bu örnekler çoğaltılabilir. Örneklerden de anlaşıldığı gibi ezan okuyan çalar saati ezan vakitlerinin dışında da istediğiniz vakte kurup zamanlayabilirsiniz.

Ezan okuyan çalar saati kurduğunuzda isterseniz hafızasında bulunan makamlardan dilediğinizi seçip o makamla uyanabilirsiniz.

Ayrıca ezan okuyan çalar saat zamanladığınız vakitte sadece ezan okumaz tasarımında bulunan lambalar ve led ışıklarda ezan sesiyle birlikte yanıp söner.

Ezan okuyan çalar saat hayatınız kolaylaştıracak en yeni çalar saat modellerinden biridir.