Esans Fiyatları

By | 27 Eylül 2014

esansfiyatları    Bitkilerin belirli kısımlarından çıkan bitkisel yağların belirli miktarda kimyasallarla karıştırılması sonucu esans elde edilmektedir.Esanslar doğada bulunan veya sentetik olarak elde edilen hoş kokulardır. Hoş kokuları olan bitkiler tarihte önceleri ilaç sonra süs ve daha sonrada güzelliği tamamlayan kokular olarak kullanılmışlardır Esansların birçok çeşidi yer almaktadır. Esansların kalitesine, türüne göre esans fiyatları değişmektedir.

Esanslar; bitki, sebze, meyve, ağaç, baharat gibi ürünlerden de elde edilmektedirler. esans fiyatları Bir bitkinin özel bir kısmından elde edilen bir uçucu yağın kimyasalla, bitkinin ait olduğu kısmına göre farklılıklar gösterebilir. Elde edilen esanslar; Parfüm, deodorant, genel temizlik, bakım ürünleri v.s gibi alanlarda kullanılırlar. Bitkilerin yağları kimyasalla karıştırılmadan da doğal olarak da kullanılmaktadır. Bu gibi yağlar gerek tedavi edici, yemeklerde aroma vermek amaçlı da kullanılmaktadır. Bu yağlar  elde edilen hammaddelerle birlikte karıştırılıp parfüm, kişisel bakım veya genel temizlik ürünleri üreten firmalara da satılmaktadır.

Esanslar; Doğal yada yapay olarak elde edilmesine göre de esans fiyatları oluşmaktadır ve değişim göstermektedir. Esanslar doğada bulunan veya sentetik olarak elde edilen hoş kokulardır. Hoş kokuları olan bitkiler tarihte önceleri ilaç sonra süs ve daha sonrada güzelliği tamamlayan kokular olarak kullanılmışlardır.http://www.ihvan.com.tr/esans-ve-koku-cesitleri adresinden de esans ve esans fiyatları na bakarak, sipariş verebilirsiniz.