Elektronik Seccade

By | 29 Aralık 2014

elektronik-seccadeNamaz kılmayı öğreten ürünlerden birisi de Elektronik seccadedir. Elektronik seccade normal bir seccadenin üzerine bütün namaz vakitlerinin kılınışının kaydedildiği bir aparatın monte edilmesi ile oluşmaktadır. Aparatın üzerinde bulunan tuşlar ile ayrı ayrı istediğiniz vakit namazını seçerek namaz kılabilirsiniz.  Aparatta hoca efendi namazı birebir her bir duası, tesbihi zikri ile sesli olarak kılmıştır sizin namaz kılmak için yapmanız gerekn tek şey ise Elektronik seccade üzerinde ki aparatın düğmesine basıp hoca okuduktan sonra içinizden duaları tekrar etmektir.

Eğer istenirse uygulama amaçlı namaz kılınır ve aparatta ki tuşa tekrar tekrar basılarak namazın kılınmasının daha kolay öğrenmesi sağlanabilir.elektronik-seccade-

Namaz kılmayı öğretmek dışında namaz süre ve duaları, tesbihler, zikirler, ezab duası ve kamette Elektronik seccade sayesinde çok kolay öğrenilebilmektedir. Ayrıca namaz vakitleri ve hangi vakit kaç rekat namazdan oluşuyor gibi bilgilerde Elektronik seccadenin öğrettiği bilgiler arasındadır.

Elektronik seccade çok fazla enerji tüketmeyen kalem pille çalışan ayrıca şarz edilebilme özelliği olan bir Elektronik üründür.

Üretici firma garantisi ile ve ihvan.com.tr güvenilirliği ile Elektronik seccade ürünlerini https://www.ihvan.com.tr/namaz-kildiran-seccade adresinden kolaylıkla bulabilirsiniz. uygun fiyat ve kapıda nakit – taksitli ödeme seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz.