Elektronik Namazlık

By | 2 Nisan 2015

elektronik-namazlıkElektronik namazlık hem namaz kılabileceğiniz bir seccade hem de namaz kılmasını öğrenebileceğiniz bir akıllı cihazdan oluşan namaz öğreten seccade setidir.

Elektronik namazlık ismi gibi hem geleneksel namaz kılınan namazlık hem de ileri teknolojik dijital elektronik bir cihazın birleşmesi ile oluşmuştur.

Elektronik namazlık modelini kullanımını kısaca anlatamak gerekirse şöyle anlatabiliriz. Öncelikli olarak namaz abdestinizi alınız. Sonra elektronik namazlık setinde ki namazlığı yere serin daha sonra elektronik cihazı açma düğmesinen açın. Elektronik cihazın üstünde beş vakit namaz vaktine ait ayrı ayrı düğmeler bulunmaktadır. Sırada ki işlem hangi namazı kılmak istiyorsanız o namaz vaktine ait düğmeye basmaktır. elektronik-namazlık-Örneğin akşam namazını kılacaksanız akşam namazı düğmesine basınız. Düğmeye bastığınız gibi Elektronik namazlık cihazında kayıtlı olan imamın anlatımı ile namaz kılınması konuşmaya başlar. Bu dakikadan sonra sizde cihazda namazı okuyan imamı takip ederek namazı kılmaya başlamanızdır. Eğer bir kere de namaz kılmayı öğrenemediyseniz üzülmeyin Elektronik namazlık cihazını tekrar tekrar dinleyerek en sonunda doğru namaz kılmasını öğreneceksiniz.

Elektronik namazlık sayesinde hem namazı, hem duayı, hem sureleri, hem ezanı, hem de namaza dair bilmeniz gereken ne varsa eksiksiz ve doğru olarak kolaylıkla öğrenebileceksiniz.

Elektronik namazlık setini www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazazından uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.