El Gaffar İsmi İle Dua Etmek

By | 10 Mayıs 2014

Allah’ın en güzel esmalarından biri olan El Gaffar İsmi İle Dua etmek çok faziletlidir.El Gaffar İsmi İle Dua etmek isteyip kelimeleri yan yana getiremeyen kardeşlerimize örnek teşkil edecek güzel bir dua paylaşmak istedik…

El Gaffar İsmi İle Dua etmekMECCANEN AFFEYLE

Ey GAFFAR olan, affetmeyi çok seven Allah’ım,

Ey günahları affederek örten ve yok eden Allah’ım. Ey gü­nahları tekrar tekrar bağışlayan Allah’ım. Sen bizlere mağfi­ret et. Sen bizleri bağışla.

“Rabbinizden mağfiret isteyin; çünkü gerçekten 0, çok ba­ğışlayandır.” (Nuh Suresi, 10]

Sen kullarını çok seversin. Bizim kendimizi sevmemiz­den daha çok Sen biz kullarını seversin. Ne olur biz günahkâr kullarını affederek, Gaffar isminin azametini göster bizlere. Günah bizlere yakışmıyor ama Sana günahlarımızı örtmek, yok etmek, affetmek çok ama çok yakışıyor.

Nasıl Sana vurgunsak, tutkunsak, o kadar da affına hasret ve müştakız. Senin merhamet ve bağışlamanın trilyonda bir gölgesini taşıyan anneler, nasıl affedip, evlatlarının suçlarını örterse, biz de Sen’den af istiyoruz Allah’ım. Bizleri meccanen affeyle. Sana ve affına âşık, vurgun, tutkun bir hayat yaşamayı biz günahkâr kullarına lütfeyle.

Şaşıp, yanılıp tekrar tekrar aynı günahı işlersek, ne olur tekrar tekrar bizleri affeyle. Sen tekrar tekrar bağışlayan merhametlilerin en merhametlisisin.

Günahlarla yaşamak gaflet, bağışlanmayacağına inanarak yeise düşmek ise dalalettir. Sen bizlere orta yolu lütfeyle.

Sen şirk dışında bütün günahları bağışlayansın. Sen, yapı­lan her bir hayır işe yüzlerce, binlerce kat sevap verensin. Sen bizleri günahlardan koru ve bol bol hayır yapmayı lütfeyle.

Senin GAFFAR ismin en mükemmel bir şekilde mahşerde tecelli edecek. Habibini Şefaat Sultanı yapacak ve GAFFÂR is­mini bütün ihtişamıyla, bütün sürpriz cilveleriyle bizlere gös­tereceksin.

Senin GAFFAR isminin tecellilerine ayna olan Mevlânâ ne güzel der:

“Bin defa tövbeni bozmuş olsan yine gel!”

Bizlere güçlü bir irade ver. Günahlardan tam olarak pişman olup, dönmeyi ve nasuh tövbesi yapmayı bizlere lütfeyle.

Günahlarımız denizlerin dalgaları ve damlaları adedince olsa da, Senin affının büyüklüğü karşısında bir hiçtir. Ne olur Ümmeti Habibullahın bütün günahlarını affeyle. Bizleri de, iki cihanda sevdiklerinle beraber eyle. (Âmin)

El Gaffar İsmi İle Dua ettik sen kabul eyle Ya Rab…(Amin)

El Gaffar İsmi İle Dua gibi pek çok faziletli ve şifalı dualar bir arada toplandı ve kitap haline getirildi. faziletli ve şifalı dualar kitabı nı satın almak için tıklayın ve online sipariş verin.