Dua Kitabı

By | 22 Ocak 2015

dua-kitabı-Dua kulun yaratılanın, Yaratıcısıyla buluştuğu en değerli anlardan biridir. Dua ile kul Allah’a yaklaşır O’na derdini bildirir, şükrünü bildirir, durumunu bildirir ve derman arar…

Dua etmek hem ibadettir, hem şükretmektir. Duada neyden bahsedilirse duanın mahiyeti o yöndedir.

Dua çok çeşitli şekillerde edilir. Büyüklerin, evliyaların, peygamberlerin ettiği dualarla dua edebiliriz. Bazen uzun uzadıya saatlerce dua edilirken bazen bir cümle ile anlatırız duamızı Allah’a…

Dua etmeyen insan kalbi kararmış insandır denilir. Kalplerin cilası duadır. Manevi hazza ulaşmak, huzur bulmak için insanların dua etmeye ihtiyaçları vardır.

dua-kitabıDuanın nasıl edileceğini, hangi vaktlerde dua edersek daha makbul olunacağını, dua ile ilgili bilinmesi gereken herşeyi en ince ayrıntısına kadar Dua Kitabında bulabilirsiniz.

Dua Kitabı bir çok yazar, hoca, alim tarafından yazılmış çeşitleri ile müslümanların hizmetine sunulmuştur.

Dua Kitabı içerikleri bakımından farklı bir çok konulara değinilmiş kitaplardandır.

Dua Kitabı çeşitleri, günlük dualar, namaz duaları, hacet duaları, çocuklar için dualar, kısa dualar gibi çeşitlere ayrıldığı gibi tüm duaları kapsayan büyük Dua Kitabıda bulunmaktadır.

İstediğiniz bütün duaları bulabileceğiniz ve gelmiş geçmiş bütün yazılan dua kitaplarının hepsine ulaşabileceğiniz www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasını incelemeden Dua Kitabı almamanızı tavsiye ederiz. Aradığınız her Dua Kitabını uygun fiyat ve kapıda ödeme ayrıcalığı ile ihvan.com.tr alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.