Dijital Seccade

By | 2 Nisan 2015

dijital-seccadeDijital kaydedilmiş anlamındadır. Dijital bir çok eşya bulunmaktadır. özellikle ikibinli yıllara girildiğinden beri hemen hemen kullanılan her eşyanın dijital versiyonu üretilmiştir. Dijital olan ürünler eski ürünlerdden daha kolay ve pratik kullanışlıdır. Dijital versiyonları olan eşyalara bir kaç tane şu şekilde örnek verebiliriz; Dijital saat, Dijital kamera, Dijital seccade, Dijital ayna, Dijital çerçeve, Dijital tartı, Dijital buzdolabı, Dijital çamaşır makinası, Dijital radyo, Dijital cd çalar vb.. ürünlerle bu liste uzayıp gitmektedir.

Saydığımız bu ürünlerin içinde Dijital seccade sanırım en çok dikkat dijital-seccade-çeken eşyalardan birisidir. Dijital seccade islami bir ürün olarak tasarlanmış, hem müslümanlara hem de islam dinine hizmet eden elektonik bir eşyadır.

Dijital seccade islamiyet dininin direği olarak tabir edilerek önemine dikkat çekilen namaz ibadetini müslümanlara en kolay şekilde öğretmek amacı ile özel tasarımcılar tarafından tasarlanmış önemli bir islami eşyadır.

Dijital seccade ile namaz nasıl kılınır, namazda okunan tesbihatlar, namaz sureleri, namaz rüku, secde, ve kıyamlarını, namazdan sonra okunacak ve namaz içinde okunacak duaları ayrıca ezan okumasını, ezan okunduktan sonra okunması halinde büyük sevabı olan ezan duasını ve Yasin Suresini öğrenebilecek hatta kulaklığı ile tekrar tekrar dinleyerek kolaylıkla  ezberleyebilirsiniz.

Dijital seccadenin bir diğer ismi namaz kıldıran seccadedir. Dijital seccade çeşitleri www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde satışa sunulmuştur.