Devamlı Düşük Yapanlar İçin Dualar

By | 17 Kasım 2014

devamli-dusuk-yapanlar-icin-dualarEvlat sahibi olacağını öğrenmek insanı en mutlu eden şeylerden biridir. Çocuğunuzun olacağını öğrendiğiniz andan itibaren sizi tatlı bir heyecan sarar. Ve bu heyecan o doğana kadar hiç eksilmez aksine devamlı artar. Bir de öyle kardeşlerimiz var ki, bu heyecanı devamlı yaşayıp kursaklarında kalır, hiç tam anlamıyla mutluluğa kavuşamazlar. İşte bu kardeşlerimiz için inşaallah faydalı olacak dualar yazıyoruz. Rabbimiz hepimize hayırlı nesiller nasip etsin. Önemli olan sadece o çocuğun dünyaya gelmesi değil onun hayırlı olmasıdır
1- Kim Hakka suresini bir kağıda yazıp hamile kadının boynuna asarsa o çocuk her türlü tehlikeden korunur

2- Ya Musavviru ( ) ismi şerifi bir kağıda yazılıp düşük yapan kadın üzerinde taşırsa Allahın izni ile bu durumdan kurtulur. Sağlıklı bir çocuğa kavuşur.

3- Çocuğunun düşmesinden korkan hamile kadın sağ elini karnı üzerine koyup Ya Mübdiü ismi şerifini 99 defa zikrederse Allah’ın izni ile çocuğuna bir şey olmaz.

4- Ayetler misk, safran ve gülsuyu karışımı bir mürekkep ile yazılıp içme suyuna bırakılır ve bu sudan devamlı içerse Allah’ın izni ile bir daha düşmez.

‘Allahü la ilahe illa hüve leyecmeanneküm ila yevmil kıyameti la raybe fihi. Ve men esdeku minallahi hadisa. Ve nünezzilü minel kur’ani ma hüve şifaün ve rahmetün lilmü’minin vela yezidüz zalimine illa hasara. Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıym. ’