Depresyon İçin Dualar

By | 18 Kasım 2014

depresyonÇağımızın en meşhur hastalığı depresyon. Kiminle konuşsak depresyon rahatsızlığından şikayetleniyor. Aslında bu depresyon denilen illetin temelinde ibadet eksikliği, ruhsal tatminsizlik yatmaktadır. Bu tatmin ise ancak zikrullah ile elde edilir. Eğer bu görevlerini yerine getirmeye çalıştığı halde hala bu rahatsızlıktan yakınıyor ise burada başka varlıkların tesiride söz konusu olabilir. Bundan kurtulmak istiyorsanız size altın değerinde reçeteler sunuyoruz. Bunlara devam ettiğiniz taktirde ne kadar rahatladığınızı hayretler içerisinde müşahede edeceksiniz. Yalnız bunları uygulayanların temizliğine son derece dikkat etmeleri gerekir. Kesinlikle gusülsüz, abdestsiz dolaşmamalı ve istincasına çok dikkat etmelidir. Bu tip rahatsızlığı olan insanların mutlaka meşguliyetleri olmalı, asla boş kalmamalıdırlar. Akşamlara kadar televizyon izlemek, boş boş oturup gereksiz düşünceler ve evhamlarla beyni doldurmak bu rahatsızlığı tetiklemektedir. İnsan hep güzel işlerle uğraşıp, güzel şeyler düşünmeye gayret ederse hayattan daha çok zevk aldığını fark eder.

1- Depresyondan yakınan kişi 3 defa Bakara suresini okursa bu hastalığın zararlarını hafifletmiş olur. Etkisi geçtikten sonra tekrar bu sureyi okumaya devam etmelidir.

2- 57 defa Ya Mecidü ismi şerifini her gün çekmek depresyondan kurtulmaya vesiledir.

3- Güneş doğmadan 500 defa Ya Hayyü ismi şerifini zikreden depresyon hastası şifa bulur.

4- 700 defa Ya Bediu ismi şerifini zikretmek stresten kurtarır.

5- Temiz bir tabağa 66 defa Ya Rahman yazılıp zemzem ile silindikten sonra bu suyun üzerine 298 defa Ya Rahman ismi şerifi okunup üflenip hastaya içirilir. Kısa zamanda şifa bulur.