Cübbeli Hocanın Kitapları

By | 3 Mart 2015

Cübbeli Hoca olarak tüm halk arasında tanınan hocamızın tam ismi Ahmet Mahmut Ünlü’dür. Cübbeli Hoca İstanbul Fatihte ulunan Mahmut efendiye ait İsmail ağa cemaatine mensup bir hocadır. Aynı zamanda Cübbeli hoca İsmail ağa cemaatinde çocukluğundan itibaren yetişmiş Mahmut Efendi hazretlerinden bizzat ders almıştır. Cübbeli Hoca ayrıca daha bir çok önemli alim ve hocadan ders alarak medrese usullerince yetişmiştir.

cübbeli-hocanın-kitapları-Cübbeli Hocanın kitapları alığı bu dersler ve talebesi olduğu büyük zatların birikimleri doğrultusunda hazırlanmış nadide eserlerdendir. Cübbeli Hocanın kitapları her devirde okunabilecek, çocuklarımıza miras olarak bırakabileceğimiz en önemli hazineler arasında sayılabilir.

cübbeli-hocanın-kitaplarıCübbeli Hocanın kitapları içerik olarak bir müslümanı alakadar eden her konuya değinmiştir. Cübbeli Hocanın kitapları arasında dua mahiyeti taşıyan kitaplarda bulabilirsiniz, ilmihal değeri taşıyan kitaplarda bulabilirsiniz, günlük yaşantımızızn ve ibadetimizin nasıl olması gerektiğine dair kitaplarda bulabilirsiniz, siyer, evliyalar, peygamberler, alimler tarihi gibi biyografi kitaplarıda bulabilirsiniz.

Kısacası bir müslümanın aradığı her bilgiye dair bilinmesi gereken her konuyu Cübbeli Hocanın kitapları yer vermiştir. Bu konuları en ince ayrıntılarına en mühim noktalarına kadar açık açık müslümanların anlayacağı şekilde yazmıştır.

Cübbeli Hocanın kitapları hem tek tek hem de külliyat halinde www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından sipariş verilebilmektedir.