Büyük dualar kitabı faziletleri ve anlamları

By | 21 Haziran 2019

 

Büyük dualar kitabı faziletleri ve anlamları

 Dua okumanın faziletleri ve faydaları saymakla bitmez. Bu önemli ibadet, dinimizin de belkemiğini oluşturur. Nitekim yüce Allah, Bakara suresinde “Kullarım sana beni soracak olursa, (bilsinler ki) ben, şüphesiz onlara çok yakınım. Bana dua edenin duasını kabul ederim” buyurmuştur. Hz. Peygamber de, “Şüphesiz dua, gelmiş ve gelecek olan şeylere (kaza ve belalara) karşı faydalıdır. Onun için ey Allah’ın kulları, duaya sımsıkı sarılınız” demiştir. Kısacası, dua okumak ve arzu ile isteklerini Yaradan’a bildirmek, her mümin için güzel bir ibadet ve hatta yükümlülüktür. Bilinen dua sayısının fazla olması ise, bu ibadeti çok daha kolay ve tatmin edici bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

Büyük dua kitabı satın al

 Yeni dualar öğrenmek ve okunma usulleri hakkında bilgi sahibi olmak için en iyi kaynak, dua kitapları olmaktadır. Büyük dualar kitabı, bu bakımdan en yetkin kaynaklardan biridir. Büyük dualar kitabı faziletleri ve anlamları son derece fazla olup, bu geniş kapsamlı eser yüzlerce farklı duayı öğrenmenizi sağlayacaktır. Üstelik sadece dualar hakkında değil, okunma usulleri konusunda da bilgi sahibi olmanız mümkün olacaktır. Büyük dualar kitabı faziletleri ve anlamları, her kütüphanede bulunması gereken eserler arasındadır. İhvan web sitesi, Büyük dualar kitabı dâhil tüm dua kitaplarında özel indirimler düzenlemiş olup, tüm müminlerin kolaylıkla bu değerli kaynaklara ulaşmasını sağlamıştır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.