Büyük Beden Feraceler 2017

By | 1 Ağustos 2019

Büyük Beden Feraceler

Büyük Beden Feraceler

Ferace, bilindiği üzere Müslüman kadınların tesettür maksadıyla giydikleri kolsuz, bol ve geniş üst örtüsüne verilen isimdir. Sanılanın aksine, sadece İslamiyet’e özgü bir giysi değildir. Hristiyan ve Yahudi kadınları dahi, tarih boyunca sokak giysisi olarak ferace modelleri kullanmıştır. Dinimizde tesettür, yani kadının vücudunu örtmesi önemli bir kuraldır. Bu örtünün şeklinden çok vücut hatlarını göstermeyecek şekilde bol dikilmiş kalın bir kumaştan olması önemlidir. Nitekim feraceler de, bunu sağlayan en basit ve en pratik giysilerden biridir. Bu nedenle, tarih boyunca özellikle köylü kadınların en sık tercih ettiği sokak giysilerinden biri olmuştur. Günümüzde ise, tesettür modasının katkılarıyla modern şehirli kadının da tercih edebileceği bir kıyafet haline gelmiştir.

Büyük Beden Bayan Ferace Modelleri

Bayan ferace modelleri, günümüzde her ihtiyaca ve her bedene hitap edebilecek şekilde üretilmektedir. Nitekim büyük beden feraceler 2017 yılında da bedeniniz ne olursa olsun sizlere hizmet edecektir. Önemli olan, kaliteli, dayanıklı ve modaya uygun feraceler sunabilen bir satıcı bulabilmektir. İhvan, aradığınız o satıcıdır. Gerek sektör lideri markaları, gerekse de kendi logosunu taşıyan feraceleri pazarlayan İhvan, en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Büyük beden feraceler 2017 yılı içerisinde de İhvan web sitesinden alınacaktır. Ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve canlı destek gibi avantajlarımız ise, alışveriş keyfinizi daha da artıracaktır.

Yeni Sezon Ferace Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.