Bursa’da Umre Malzemeleri Satan Yerler

By | 1 Ağustos 2019

Farz vazifemiz Hac dışında kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen müminler, umre yaparak manevi açlıklarını giderirler. Tıpkı Hac’da olduğu gibi Umre’de de bazı koşullar bulunmaktadır. Giyimden kullanılacak malzemelere kadar bütün ürünler özel olarak temin edilmelidir. Sizin ihtiyaçlarınızı en ince ayrıntısına kadar düşünen İhvan, Bursa’da umre malzemeleri satan yerler sorusunun cevabıdır. Bursa Ulucamii’nin hemen yanında bulunan İhvan mağazası ile tüm umre alışverişlerinizi gerçekleştirebilir ve gönül rahatlığı ile kutsal topraklara gidebilirsiniz.

Hac ve Umre malzemeleri satan İhvan, Umre ziyaretinden dönüşünüzde sevdiklerinize dağıtabileceğiniz hediyeleri de ayağınıza kadar getirmektedir. Bursa mağazasıyla meşhur firmanın, şalvar, mest, takke, tespih, kına, ihram,misvak, hurma, zemzem, incik boncuk eşyası ve daha nice ürünü satışa sunduğu bilinmektedir. Mağazalarda alışveriş yapmakta zorlanan müşterilerini de unutmayan ihvan, hizmet verdiği internet sitesi ihvan.com.tr ile mağazadaki tüm ürünleri internet üzerinden müşterilerine ulaştırmaktadır. 27 kategoride yüzlerce ürün ile İhvan sitesi, hac ve umre kıyafetleri arayan misafirlerini çaresiz bırakmamaktadır. Ayrıntılar için siteyi inceleyebilirsiniz.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.