Bursa’da Mevlüt Hediyelikleri Satan Yerler

By | 1 Ağustos 2019

Mevlütler manevi yönümüzü kuvvetlendirmekte ve buluştuğumuz dostlarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendirmeye vesile olmaktadır. Toplu bir biçimde Allah adına yapılan bu ibadetler vesilesi ile kalplerimize nur, gönüllerimize huzur dolarken, hayır hasenat yapmamızın da böylelikle önü açılır. Özelikle doğum ya da vefat mevlütlerinde sevdiklerimize hediyeler dağıtmak son derece faydalıdır. Merhum ya da merhumemizin arkasından dağıtacağımız tespih, Kur’an-ı Kerim, seccade, Yasin-i Şerif gibi mevlüt hediyelikleri sayesinde dostlarımızın da rızasını kazanmış oluruz. Ayrıca doğum mevlütlerinde yavrularımızın hayrına vereceğimiz bu hediyeler ile müminler arasındaki tılsımı güçlendiririz.

Bursa İhvan mağazası, sizlerin bu ihtiyaçlarına karşı tam teşekküllü olarak hizmet vermektedir. İsim baskılı Yasin Kitabı, kişiye özel Kur’an-ı Kerim, gül kokulu tespih, kadife seccade ve daha sayamayacağımız birçok mevlüt hediyelikleri ile misafirlerini bekleyen İhvan, mağazasına uğrayamayacak müşterileri için bir de internet sitesi açmıştır. Sizler ihvan.com.tr üzerinden mağaza rahatlığında alışveriş yapabileceğiniz gibi Bursa’da mevlüt hediyelikleri satan yerler aradığınızda Bursa Ulucamii’nin hemen yanında bulunan İhvan mağazası ile alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.