Bursa’da Kadife Kaplı Yasin Satan Yerler

By | 1 Ağustos 2019

Yasin-i Şerif, “Kur’an-ı Kerim’in kalbi” olarak nitelenen nadide bir eserdir. Özellikle Resulullah Efendimizin Yasin’i Şerif okunmasını buyurduğu bilinmektedir. Yasin kitabı okumanın belirli faziletleri olduğu gibi şifa kaynağı olduğu da ifade edilmektedir. Bu nedenle tüm Müslümanların çevrelerinde Yasin kitabı bulundurmaları oldukça önemlidir. Ayrıca sevdikleriniz, dostlarınız ve arkadaşlarınıza mevlüt hediyelikleri olarak Yasin-i Şerif dağıtmanız da son derece faydalı olacaktır. Ancak verilen hediyelerin layığına uygun olması hususu da mühim olduğundan Kadife Kaplı Yasin gibi modeller mevlüt ertesi dağıtılmaya daha müsaittir.

İhvan mağazası, kaliteli malzemeden imal edilmiş Yasin-i Şerif’e sahip olmanız ve mevlüt hediyelikleri olarak dağıtmanız amacıyla Kadife Kaplı Yasin ürününü satışa sunmuştur. Elleri terletmeyen yapısı, uygun ciltlenmiş ipeksi dokusu ve ihtişamlı görüntüsü ile Kadife Kaplı Yasin, sizlerin aradığı nadide bir eserdir. Bursa’da Kadife Kaplı Yasin satan yerler denildiğinde akla ilk gelen yer Bursa İhvan Mağazası olacaktır. Böylelikle tüm Müslümanlar Bursa İhvan mağazası üzerinden yahut İhvan’ın internet sitesi ihvan.com.tr aracılığıyla Yasin-i Şerif ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacaklardır. Bu şekilde müminlerin Kadife Kaplı Yasin nereden alınır sorusunu sormaları da mümkün olmayacaktır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.