Beş Vakit Ezan Okuyan Saat

By | 27 Ekim 2014

bes-vakit-ezan-okuyan-saat-Beş vakit ezan okuyan saat bulunduğunuz ile göre hergün ezan vakti otomatik olarak ezan okuyan saattir. Beş vakit ezan okuyan saati sadece ezan vakitleri için değil ayrıca sabah namazına kalmak için, Teheccüde kalkmak için, Ramazan da sahura kalkmak için yada gün içinde istediğiniz zaman uyanmak yada hatırlatma yapmak için alarmını kurabilirsiniz.

Ezan duasını bilmiyorsanız beş vakit ezan okuyan saat size bu konuda yardımcı olucaktır. Çünkü her ezan vaktinden sonra Beş vakit ezan okuyan saat ezan duasını da otomatik olarak okumaktadır.

Beş vakit ezan okuyan saati ayrıca termometre olarakta kullanabilirsiniz. Çünkü beş vakit ezan okuyan saat aynı zamanda bulunduğu odanın sıcaklığınıda göstermektedir.

Beş vakit ezan okuyan saat ezan vaktinde sadece sesli olarak ezan okumaz ayrıca Beş vakit ezan okuyan saatteki lamabalarda 1 dakikalık ezan süresince yanıp söner. Özellikle duyma sorunu olanlar için bu özellik çok önemlidir.

bes-vakit-ezan-okuyan-saatBeş vakit ezan okuyan saat çok az elektrik tüketmektedir. Beş vakit ezan okuyan saati elektrik prizine takarak devamlı kullanabileceğiniz gibi ayrıca elektrik kesilmesi göz önünde bulundurularak eklenen pilli çalışma fonksiyonunla da kullanabilirsiniz.

Beş vakit ezan okuyan saatte ki ezan vakitleri Diyanet İşlerinin saati baz alınarak hazırlanmıştır. Dünyanın yada Türkiye’nin neresinde olursanız olun bulunduğunuz yeri bir kere ayarladıktan sonra beş vakit ezan okuyan saat her ezan vakti otomatik olarak ezan okumaya başlayacaktır.