Bayan Yüzükleri

By | 10 Kasım 2014

Bayan yüzükleri nerdeyse sayılamayacak kadar çok model ve çeşitlilik göstermektedir. Bayan yüzükleri bayanların hayatlarında çocuk döneminde takılan renkli taşlı yüzüklerle başlar, gençlikte güzle bir ”evetle” parmaklara takılan alyansla pekişir ileri yaşlarda ağır orjinal taşlı bir yüzükle devam eder. Anlaşıldığı gibi yüzükler bayanların vazgeçemediği takı çeşitlerinin en başında gelmektedirler.

bayan-yüzükler-Yüzüklere bu kadar ilgi olması sebebiyle yüzük modelleride çok fazladır. Bu modeller bazen modern tarzda tasarlanmış yüzük modelleri ile karşımıza çıkarken bazen de her kesim tarafından beğenilerek klasikleşmiş modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu duruma bir kaç örnek vermek gerekirse eğer marjinal tarzda tasarlanmış, espirili figürlü, farklı çizgilerle şekillendirilmiş yüzük modellerini modern bayan yüzüklerine örnek gösterebiliriz. İnci taşlı yüzük modellerini, tek taşlı yüzük modellerini, sıra taşlı yüzük modellerini ve alyansları herkes tarafından beğenilen ve artık klasikleşmiş bayan yüzükleri arasında sayabiliriz.

bayan-yüzüklerBayan yüzükleri seri halinde üretilen fabrikasyon yüzükler olabildiği gibi aynı zamanda özel tasarım yüzüklerde olabilmektedir. Şöyle ki bazı yüzük modelleri tamamen el yapımıdır ve ince işçilik gerektiren ustalık ister. Bu tarz özel tasarım yüzüklerde size özel yüzük modelleri olmakla birlikte başka birinde olmama sebebiyle anlamı ve değeri yüksek yüzük modellerindendir. Bu tarz bayan yüzüklerine telkari işçiliğiyle yapılan yüzükleri örnek gösterebiliriz.

Bayan yüzüklerine bulunduğunuz çevredeki bijuterilerden, kuyumculardan , aksesuar ve takı satan dükkanlardan yada online takı satan internet sitelerinden kolaylıkla ulaşabilir ve temin edebilirsiniz.