Arifan E Dergi

By | 13 Nisan 2015

arifan-e-dergi-E dergi internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte yaşantımıza giren bir kavramdır. E bülten ve e dergi normal basılmış dergilerin internete de eklenmesi ile olur. E dergilerde de belli bir abonelik ücreti ödeyerek abone olmak zorunluluğu vardır. Bir çok önemli derginin e bültenleri ve e dergileri bulunmaktadır.

arifan-e-dergiÜlkemizde dini içerikli basılan bir çok dergi bulunmaktadır. Bu dergilerin en başında okuyucu kitlesi en geniş olanlardan birisi arifan dergisidir. Arifan dergisi müslüman kesime hitap eden, nerddeyse kitap değerinde nitelikli bir dergidir. Ayrıca İsmail ağa cemaatinin yayımladığı bu yüzden cemaatin de sık sık alıp okuduğu dergidir. Arifan dergisinin cemaat dışında da okuyucu kitlesi çok geniştir.

Arifan dergisi aylık bir dergi olarak her ay yeni basımı ile okuyucularıyla buluşmaktadır. Arifan dergisini drgi satan yerlerden her ay gidip alabileceğiniz gibi abonelik sistemi ile yeni çıkan arifan dergisi adresinize kadar gelebilir.

Arifan dergisi okuyucuları arasında internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte okuyucular dergiyi Arifan e dergi olarakta okumak istediklerini belirtmişlerdir.Dergi yayımcıları Arifan e dergi sistemini kurmak için çalışmalara başladıklarını yakın bir süre içinde Arifan e dergi ile okuyucuların buluşacağını belirtmişlerdir.