Alkolsüz Parfüm Esansları

By | 3 Ekim 2014

alkolsüzparfümesanslarıalkolsüz parfüm esansları Bitkilerin çeşitli kısımlarından çıkarılan yağla doğal olarak üretilmektedirler.  alkolsüz parfüm esansları yapımı, çok zor olmamakla birlikte kullanım açısından farklılık göstermemektedir. Diğer kimyasal maddeler katılarak üretilen parfümlerde esanslar da olduğu gibi aslında aynı özellikleri taşır ve kalıcılığı açısından alkollü parfümden geri kalan bir tarafı yoktur.

alkolsüz parfüm esansları üretimi için;  Esans, emülgatör ve bir nemlendirici kullanılması yeterli olacaktır. İçerisinde alkol olmaması üretici açısından sevindirici olmakla beraber, sağlık açısından da olumlu yöndedir. alkolsüz parfüm esansları nın da diğer alkollü parfümler, esanslar da olduğu gibi yüzlerce farklı koku çeşidi de bulunmaktadır. Bu doğal kokular kişiye huzur, mutluluk, rahatlatıcı da etki sağlamaktadır.

Ayrıca temiz kokmak oldukça önemlidir.  alkolsüz parfüm esansları üretim aşaması olarak alkollü parfüme göre farklılık göstermektedir. Alkollü parfüme göre daha ekonomik olabilir. Alkolsüz parfüm esansları aynı zamanda daha kalıcı koku sağlamaktadır. Kişiler hem sağlık açısından uygun kimyasal olmayan ürün kullanırken aynı zamanda daha cüzi rakamlarla bu güzel kokuları satın alabilmektedir. http://www.ihvan.com.tr/esans-ve-koku-cesitleri adresinden esans ve çeşitlerine ulaşarak, sipariş verebilirsiniz.