Akıllı Seccade Sipariş

By | 3 Nisan 2015

Namaz kılma çağına gelmiş ve artık ona namaz kılmayı öğretmek istediğiniz çocuğunuz varsa size Akıllı seccade sipariş ederek bir tane akıllı seccade temin etmenizi tavsiye ederiz.

İslamiyetin en önemli şartlarından biri olan namaz kılmak aklı başında ki akıllı-seccade-siparişher müslümana belli bir yaştan sonra farzdır. Anne babalarında bilinçli birer müslüman ebebeyn olarak evlatlarına dinimizin emrettiği yaştan itibaren namaz ibadetini önce sevdirmeli sonrada namazın nasıl kılınacağını öğretmelidir. Öncelikle şu önemli hususu belirtmeliyiz ki söz ile anlatılan her şey gibi namaz ibadetide çocukların bir kulağından girer öbür kulağından çıkar. eğer çocuklarınızın gerçekten namazı sevmelerini ve namaza devam etmelerini istiyorsa bir anne baba öncelikle kendileri namazlarına devam ederek, önem vererek ve aksatmayarak çocuklarına örnek olmalıdırlar. Çocuk pediatri uzmanlarınında sık sık belirttiği gibi çocuklara anne babaların dediklerini değil yaptıklarını yaparlar. Bu önemli mevzuda çocuklarımıza örnek olacak davranışlarda bulunarak namaz kılmaya dikkat etmeliyiz.

Akıllı seccade sipariş vererek evde bir tane bulunmasını sağlayacağınız akıllı seccade size çocuklarınıza namaz kılmayı öğretmede yardımcı olacaktır. Akıllı seccade sipariş sayesinde çocuklarınıza namaz ibadetini sıkmadan, bunaltmadan aksine sevdirerek, özendirerek ve eğlendirerek öğretebileceksiniz.

akıllı-seccade-sipariş-Akıllı seccade siparişiniz sadece çocuklarınızın değil çevrenizde namaz kılmayı bilmeyen tüm yetişkinlerinde namazı öğrenmelerini sağlamayacaktır.

En kolay şekilde namaz öğreten seccade, Akıllı seccade sipariş edebileceğiniz internet sitesi www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasıdır.