Akciğerler İçin Esma

By | 21 Haziran 2019

AKCİĞERLER İÇİN OKUNACAK ESMA

Er-Rezzâk (308)

Er-Rezzâk; rızık verenin çoğuludur. Rızık ihsan edici tekrar tekrar, bol bol rızık veren demektir, çok çok rızık veren, gidalandiran, besleyen, yedirip İçiren doyuran anlamlarina gelir.

Akciğerlerimiz olmasa nefes alamayız, havayı temizleyip damarlara ve kana oksijen gönderen akcigerlerimizdir. Dolayısıyla yaşama şansımız olmaz olsa da bunu temin eden bir alete bağlı olarak devam eder. “Koah” hastalığı, nefes darlığı vs. gibi hastalıklar, akciğerlerle ilgilidir

Aç karına 308 defa “Yâ Rezzâk” çekildiği takdirde zihin açıcı, dikkat toplayıcı Özelliği de vardır.

Okuma Günü ve Saatleri

Er-Rezzâk isminin zikri (308) adettir. Zikir saati Zuhre (Venüs), Cuma günüdür. Havas alimleri, bu ismin Hz. Mikâil (a.s)’ın tespihi olduğunu söylerler.

Cuma günü Zuhre (Venüs) saati sabah erken ve ikindi’ den öncedir Gece ise akşamdan sonraki ikinci saat ve tam geceyarisidir.

Mide, Kas ve Akciğer hastalıklar، İçin tavsiye edilmiştir.

Diğer Dua Ve Havas Kitaplarımız


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.