500 lük Tesbih Satın Al

By | 1 Ağustos 2019

500 lük Tesbih Satın Al

500 lük Tesbih Satın Al

Tesbih çeşitleri, ibadete yardımcı olan araçlardır. Sadece dinimize özgü ürünler de değillerdir. Bütün semavi dinlerde tespih kullanımı bir şekilde mevcuttur. Bunun nedeni, hemen her dinin belirli bir sayıda tekrarlanması gereken ritüeller içermesinden kaynaklanır. Nitekim bu durum İslamiyet için de geçerlidir. Örneğin tesbihat namazı denen ibadette, 33 defa Suphanallah, Elhamdülillah ve Allahuekber denir. Tespih, bu sırada her şeyden önce sayıyı şaşırmamak için kullanılır. Zaman içinde manevi bir anlam da kazanan tespihler, bu nedenle her camide bulabileceğiniz aksesuarlar arasındadır ve nitekim hemen her müminin cebinde de mevcuttur. Tespih modelleri, aynı zamanda kültürümüze özgü birer sanat objesidir. Değerli ve doğal taşlardan titizlikle işlenen tespihler, aynı zamanda hediyelik ürünler olarak da satışa sunulmaktadır.

Tesbih çeşitleri ve fiyatları

Yukarıda da izah ettiğimiz gibi, tesbihlerbelirli ritüellerin yine belirli sayılarda tekrarlanması işine yardımcı olur. Bu nedenle tane (habbe) sayıları da buna göre belirlenir. Bir teşbihte 33, 99, 500 ve hatta 1.000 tane olabilir. 5.000 taneli tespih çeşitleri dahi mevcuttur. (Günlük hayatta ise, daha çok 17 taneli ve efe tespihi denen modeller kullanılır.) 500 lük tesbih satın almak için en uygun yöntem, İhvan web sitesini kullanmaktır. Değişik tane sayılarına sahip tüm tespih çeşitleri, avantajlı koşullar ve uygun fiyatlarla sitemizde satışa sunulmaktadır. 500 lük tesbih satın almak için en iyi teklifler, bu nedenle İhvan web sitesinde mevcuttur. 

500 luk tesbih satin al

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.