Zikirmatik Fiyatları

By | 25 Kasım 2014

zikirmatik-fiyatlarıZikir Allah-u Tealayı anmaya O’na hamd etmeye, verdiği nimetlere teşekkür etmeye, O’nu her an hatrımızdan çıkarmamak için tesbih çekmeye, tövbe etmeye, Kuran okumaya ve dinleye yani bize sevap kazandıran amellerin tümünü yapmaya denilmektedir.

Zikir çekmek, tesbih çekmekle aynı şeydir. Zikir çekmek değişik şekillerde olabilir. Bazı zikirleri gelişi güzel çekebilirsiniz ama bazı zikirlerin hem zamanı hemde adedi vardır. Yani belli bir sayıda çekmeniz gerekir. Bu zikir sayısının şaşırılmaması ve tam sayıda olması gerekmektedir. İşte zikirmatik dediğimiz aletlerde adetli zikir çekenler için bulunmaz bir nimettir.

zikirmatik-fiyatları-Zikirmatik denilen alet küçük elde kolaylıkla taşınabilen hatta parmağa takılabilen kolay taşınılan bir alettir. Küçük bir dijital ekranı vardır. Ekran yanında düğme vardır bu düğmeye basarak çektiğiniz zikiri ekran hafızasına alabilirsiniz. Kullanımı çok kolay ve basittir. Kendi küçük ama işlevi büyüktür zikirmatiklerin.

Zikirmatikler sayesinde artık çektiğiniz tespihin yada duanın sayısını unutmayacaksınız. Bu denli faydalı olan zikirmatik fiyatlarıda oldukça uygun ve ucuzdur. Kolaylıkla her bütçenin alabileceği fiyattadır zikirmatik fiyatları.

Zikirmatik modellerinden kaynaklanan bazı zikirmatik fiyatlarında fiyat farklılıkları olsada bunlar çok büyük farklar değildir. Son çıkan led ışıklı zikirmatikler gece yatarken yada karanlık bir ortamda da zikirmatiğin ekranını görüp hangi sayıda olduğunuzu anlamanızı sağlar. En pahalı zikirmatik fiyatları bu ledli zikirmatiklerdedir.

En özel ve en uygun zikirmatik moddelleri ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde hizmetinize sunulmuştur. Toplu cemiyet için zikirmatik siparişlerinizde zikirmatik fiyatları daha uygun fiyata verilmektedir.