Yüzük Sipariş

By | 17 Kasım 2014

Online alış veriş sitelerin yaygınlaşması ile birlikte tüketiciler de alış verişlerinde online internet alış verişini yavaş yavaş kullanmaya başlamışlardır. Özellikle evlerinde yada iş yerlerinde internet olanlar, yoğun iş temposundan çarşı ve mağazalara alış verişe gidemeyenler, evde küçük bebek ve çocuğu olan yada okula götürüp getidrdiği öğrenci çocuğu olan ebebeynler, bedensel özrü olup kendi başına dışarı çıkamayan hastalar ve bunun gibi bir çok tüketici grubu için online alış veriş yapmak çok daha uygun ve kolaydır.

Online alış veriş yapmayı bilmiyorsanız alış verişin zor olduğunu düşünüp bu tarz bir alış verişi iptal etmenize hiç gerek yoktur. İnternet kullanımını az çok biliyorsanız ve  okuma yazma sahibiyseniz online alış verişinizi çok kolay yapabilirsiniz.

yüzük-sipariş-

Örnek olarak online yüzük siparişinden örnek verelim. Yüzük sipariş etmek için ilk aşamada internet arama motorundan yüzük modellerini arattırın. Çıkan online sitelerden zevkinize ve bütçenize en uygun yüzük modelini beğenin. Yüzük sipariş etmek için yapmanız gereken tek şey beğendiğiniz yüzük modeli üzerinde ki hemen al butonuna basmaktır. Bu butona bastıktan sonra alış veriş işleminiz başlamıştır. Bir sonraki aşamada alıcı kişinin ad, soyad, teslimat adres, telefon bilgileri gibi kişisel bilgilerinin sorulduğu sayfa doldurulmalıdır. Daha sonra açılan sayfada ödeme bilgileri tercihleri yapılır. Ödemeyi ister kapıda ister sistem üzerinden taksitli yada peşin yapabilirsiniz, kredi kartı, nakit yada havale seçeneklerinden size en uygununu seçebilirsiniz. Bu bilgilerde girildikten sonra yüzük siparişiniz tamamlanmış olacaktır ve ürününüz en geç 2 gün içinde elinize ulaşır. Online alış veriş için www.ihvan.com.tr sitesini güvenle kullanabilirsiniz.

yüzük-sipariş