Yasin Kitaplarına İstediğiniz İsmi Basıyoruz

By | 21 Haziran 2019

Güzel ve yararlı adetlerimizden biri olan cemaatlerde hatıra dağıtma, doğru hatıralarla gerçekleştirildiğinde, cemaat sahibinin büyük sevap kazanmasına ve dua almasına neden olur. Özellikle yedi mevlidi, kırk mevlidi, sene mevlidi gibi cemiyetlerde isim baskılı Yasin kitabı dağıtmak, son derece yaygın bir davranıştır. Ruhuna mevlit okunan kişinin adının hatırlanması amacıyla yapılan bu davranış ile her zaman dua alması sağlanabiliyor. İsim baskılı yasin kitabı toptan alındığında, çok daha uygun fiyatlara gelebiliyor. Son zamanlarda giderek yaygınlaşan bu uygulama ile mevlitlerde şeker, tesbih, namaz takkesi gibi eşyaların dağıtılma sıklığının yakalandığı görülüyor. İsim baskılı yasin fiyatları dikkate alındığında, bunun ciddi bir maddi külfet oluşturmadığı görülüyor.

Her zaman hatırlanacak bu hatırayı hazırlatmak ve sahip olabilmek için; ihvan.com.tr üzerinden sipariş verilebiliyor. En kısa sürede baskısı yapılıp adrese gönderilen isim baskılı yasin kitabı, dağıtıma hazır bir halde teslim ediliyor. Ayrıca cemaatler dışında, hediye amacı ile sürpriz yapılabilir, isim baskılı yasin kitabı sevdiklerinize hediye edilebilir güzelliklerden biri oluyor. Son derece güzel ve ince bir davranış olan hediyeleşmek, birçok mana barındıran düşünceli bir davranıştır. Bu hediyeleşmek faziletli eşyalarla gerçekleştirildiğinde, çok daha makbule geçebiliyor. İsim baskılı yasin kitabı gibi mukaddes bir kitap hediye edilerek, hem okunmasına ön ayak olunacağı için sevap kazanılmakta hem de hediye edilen kişiden hayır duası alınabilmektedir.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.