Yasin Kitapları Fiyat

By | 28 Ocak 2015

yasin-kitapları-fiyat-Geneli müslüman bir ülke olduğumuz Kuran-ı Kerim kitabının ve Yasin kitaplarının satışı ülkemizde çok olmaktadır. Özellikle Yasin kitapları hem perakende olarak tek tek hemde toptan olarak adetli olarak toplumumuzda satılmaktadır. Özellikle cemiyetlerde dağıtmak için tolu Yasin kitapları satışı çok olmaktadır. Bu yüzden dini kitaplar arasında en çok Yasin kitaplarının çeşitleri vardır. Bunun sebebide her bütçeye uygun Yasin kitapları bulunsun diyedir. Yani zengin olanın istediği gibi özel ciltli isim baskılı Yasin kitaplarıda vardır, düşük bütçeli olanlarında alabilecekleri klasik basım sade Yasin kitaplarıda bulunmaktadır. Örneğimizden anlayabileceğimiz gibi piyasada farklı farklı Yasin kitapları fiyatları bulunmaktadır. Her bütçeye uyan Yasin kitapları fiyatlarıda mevcuttur.yasin-kitapları-fiyat

Yasin kitapları fiyatı basım kalitesine göre, kağıt kalitesine göre, kapak özelliklerine göre, bilgisayar hatlı oluşuna göre, harflerde tecvidlerin, uzatmaların, Allah lafızlarının renklendirilmesine göre, mealinin, tefsirinin, Türkçe’sinin, anlamının olmasına göre, yaldızlı yazımına göre, içinde ki surelerin duaların çokluğuna göre, sayfa sayısına göre deişiklik göstermektedir.

Yasin kitapları fiyatına dikkat eden kişiler Yasin kitabı alırken bu özelliklerinde hangisinin seçeceği kitapta olması gerektiğine dikkat etmelidirler.

Yasin kitapları fiyat olarak hem uygun hemde çok çeşitli basımlarıyla www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verilebilmektedir.