Yasin Kitabı Toptan

By | 10 Ocak 2015

yasin-kitabı-toptanYasin kitabı Kuran’da geçen bir çok sureyi bünyesinde bulunduran kitaplar arasındadır. Yasin kitabı alıp okumak veya sevdiklerinize dağıtarak onların okumalarına vesile olmak büyük sevaplar arasında sayılmaktadır. Yasin kitabını tek tek satın alabileceğiniz gibi Yasin kitabı toptan satında alınabilmektedir. Yasin kitabı toptan almak maddi olarak size daha uygun fiyata gelmektedir. Çünkü toptan alımlarda Yasin kitabının fiyatı daha düşük fiyattan satılmaktadır.

Yasin kitabı toptan alınan durumlar genellikle cemiyetler için Yasin kitabı alındığı durumlardır. Bu cemiyetler arasında başta vefat edilen kişinin arkasından okutulan 7. gecesi, 40. gecesi, 52. gecesi ve sene devriyelerinde ki Kuran okutma cemiyetlerinde dağıtılmaktadır. yeni doğan bebekler için yapılan lohusa mevlüt cemiyetlerinde de Yasin kitabı toptan alınarak bebeğe hayırlı yasin-kitabı-toptan-olsuna gelen misafirlere hediye olarak dağıtılmaktadır. Bunların dışında her hangi bir dileğin adağın olmasından sonra da hayır niyetli Yasin kitabı toptan alınarak müslüman din kardeşlerine kişiler tarafından dağıtılmaktadır.

Yasin kitabı toptan olarak Kuran ve Yasin kitabı satan yerlerde, dini içerikli eserler ve kitaplar satan yerlerde ve kitap evlerinde Hac ve Umre malzemeleri satan dükkanlarda ve online alış veriş sitelerinde satılmaktadır. Bu sitelerden biride ihvan.com.tr dir. ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden en uygun ve en çok çeşit Yasin kitabı toptan olarak temin edebilirsiniz.