Yasin Cüzü Fiyatları

By | 6 Ocak 2015

yasin-cüzü-fiyatları-Toplum olarak hediyeleşmenin sünnet olması bilincinden yola çıkarak yaptığımız her türlü cemiyetimizde gelen misafirlere hayır yapma niyetiyle hediyeler dağıtırız.

Kuran okumak; hem Kuran okuyana hem de Kuran okutana büyük sevaplar kazandırdığı için cemiyetlerde en çok dağıtılan hediyelik Yasin cüzüdür.

Yasin cüzü hemen her cemiyette dağıtılmaktadır. Doğum için yapılan bebek lohusa mevlütlerinde, vefattan sonra okutulan 7.gece, 40. gece Kuran’larında, erkek çocuklarının sünnet cemiyetlerinde, bir adağın yerine gelmesinden sonra okutulan Kuran’larda vb… bir çok cemiyette Yasin cüzü dağıtmak gelenek haline gelmiştir.

Dağıtılacak Yasin cüzünün adeti gelen kalabalığa bağlı olara değişiklik gösterir. Kalabalık yasin-cüzü-fiyatlarıcemiyetlerde dağıtılan Yasin cüzü fiyatlarıda fazla tutar.

Hem hayır yapmak hemde bütçenizi zorlamadan Yasin cüzü dağıtmak istiyorsanız, Yasin cüzü fiyatlarının uygun olduğu toptan satış yerlerinden alış veriş yapmanızı tavsiye ederiz.

Kuran ve Yasin cüzü fiyatlarının en uygun olduğu, özellikle toplu alımlarda bütçenizi zorlamayan özel fiyatlarla sizi yaptığınız cemiyette yalnız bırakmayan, ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından istediğiniz Yasin cüzünü temin edebilirsiniz.

Yasin cüzü fiyatlarının uygunluğu yanında kutulu ve özel basım kapak çeşitleriyle de size özel basım Yasin cüzünü www.ihvan.com.tr sitesinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.