Yarı Kapalı Mayo Modellerinde İndirim

By | 20 Haziran 2019

Haşema Görselleri


Yarı Kapalı Mayo Üretilme Sebepleri

Mayolar yaz aylarının olmazsa olmazları arasında bulunuyor. Fakat mayolar özellikle tesettürlü ve muhafazakar hanımlar için bir başka konu haline geliyor. Standart kadın mayolarının vücut hatlarını ortaya sermesinden rahatsız olan tesettürlü veya tesettürsüz hanımlar için farklı alternatifler sunuluyor. Yarı kapalı mayo modelleri ise bunlardan biri.

Özellikle vücut hatlarını örten, ama mayo mantığının dışına çıkmayan, açık saçık olmayan ve dekolte kısımlarını tamamen örten, denizde, havuzda ve sahilde vücuda yapışmayan, kolay kuruyan yarı kapalı mayo modelleri bir kadının kurtarıcısı olmaya aday ürünler arasında. Ekstra şal, pareo veya şort giymek zorunda kalmayacağınız, uzun tunikli, kısa veya uzun kollu, vücut hatlarını kapatan yarı kapalı mayolar, haşemalar gibi ağır olmamakla beraber, denizden çıktığınız anda kuruyan ve size yük olmayan mayo modelleri arasındadır. Kısa veya uzun taytları sayesinde rahatça oturabilir veya uzanabilirsiniz.

Yarı Kapalı Mayo Modelleri ve Fiyatları

ihvan.com.tr yarı kapalı mayo modellerinde onlarca farklı çeşidi sunmaktadır. Onlarca farklı model veya renk arasından dilediğinizi seçebilir, en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. yarı kapalı mayo modellerinde indirim seçenekleri şimdi ihvan.com.tr’ de! Özellikle fiyatlardan ve kullanılmadığı sürece anlaşılmayan kaliteli ürünleri ihvan.com.tr farklı ile rahatlıkla satın alabilirsiniz. Eve kadar teslimat, taksit seçenekleri, kapıda ödeme redi kartı ile güvenilir satış imkanları ile ihvan bir marka olma niteliğini taşıyor. Yapacağınız tüm alışverişlerde müşteri memnuniyetini gözeten ihvan ile alışveriş sizin için bir keyif olacak!

Yarı Kapalı Mayo Satın Al


2017 Haşema Tesettür Mayo - Hemen Satın Al