Tüm Mevlüt Hediyeliklerinde İndirimli Fiyatlar

By | 21 Haziran 2019

Mevlütler dinimizin en önemli ibadetlerinden birini oluşturmakta ve her müslümanın zaman zaman yerine getirmesi gereken vecibeler arasında yer almaktadır. Vefat halinde ve sünnet gibi diğer bazı durumlarda düzenlenen mevlütleri ziyaret eden kişilere ve yakınlara hediyeler vermek dinimiz içerisinde bulunan en önemli geleneklerden biridir.  Mevlütlerde gelen konuklara dağıtılmak ve hediye edilmek üzere seçilen geleneksel ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenler sitemizde sunduğumuz mevlüt hediyelikleri arasında  incelemeler yaparak sağlanan imkanlardan faydalanabilir ve alışverişlerini güvenle yapabilirler. İhvan.com.tr bu anlamda müşterilerine yüksek kalite uygun fiyat güvencesi vermekte ve yüksek müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet sağlamaktadır. Mevlüt düzenlemeyi planlayan kişilerin ürünleri, ürün sayfaları üzerinden inceleyerek haklarında birçok detaylı bilgiye ulaşması mümkündür. Ayrıca hediyelik mevlüt setleri ve diğer ürünler hakkında soruları bulunan kişiler sunulan iletişim yöntemlerini kullanarak sorularının cevaplarına doğru ve hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir.

Sitemizde yer alan ürünler Türkiye’nin her yerine kargolanabilmektedir. Müşterilerimizin değerlendirebilecekleri avantajlar arasında yer alan ödeme kolaylıkları ve taksitlendirme seçeneklerinin yanı sıra istenilen miktarda sipariş verebilme alternatifi de yer almaktadır. Böylelikle mevlüt hediyelikleri toptan satış konusunda da İhvan.com.tr müşterilerimize aradıkları bütün ürünlere geniş bir ürün çeşitliliği ile ulaşabilme imkanı tanımaktadır. Mevlütlerde ağırlanacak konuklar için düşünülen hediyelerin hem geleneksel hem de diğer alternatifleri bu geniş ürün portföyü içerisinde bulunmaktadır.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.