Tesettür Mayo Sayesinde Yüzme Keyfini Doyasıya Yaşayın

By | 20 Haziran 2019


Denize veya havuza girmek için özel kıyafetler giymek mecburidir. Neticede su çekmeyen ve denizde rahatça hareket etmenizi sağlayacak giysiler sizlerin yüzme keyfini de epey arttıracaktır. Yalnız İslamiyet’in örtünme emirlerine dikkat etmek tüm hanımefendilerin birincil vazifesidir. Bu sebepten ötürü denize girerken Allah’ın şartlarını çiğnememek esastır. Bunun için geliştirilen ve birçok hanımefendinin gözdesi haline gelen tesettür mayo ürünleri sizlere bu rahatlığı sağlamaktadır. Tüm uzuvlarınızı kapatan ancak elastik dokusu ile rahat hareket etmenize fırsat veren bu ürünler tesettür koşullarına kesinlikle uygundur. Siz de yaz aylarında deniz keyfinizi devam ettirmek için tesettür mayo satın al işlemi yapabilir ve şıklığınızdan vazgeçmeyerek ahlaki ölçütlere uyabilirsiniz.

Tesettür mayo modelleri ve çeşitlerinin tamamı sitemiz olan ihvan.com.tr adresinde yer almaktadır. İsterseniz haşema kategorisi altındaki tüm ürünlere göz atabilir ve beğendiğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Farklı boy ve kilodaki hanımefendilere göre tasarlanan ürünler garantimiz altındadır. Böylelikle doğru muhafaza edildiği takdirde ürünleri uzun yıllar giyebilir ve deniz-havuz fark etmeden kullanabilirsiniz. Müslüman hanımefendilerin kendilerine en güzel kıyafetleri bulabilecekleri İhvan, mayo ve haşema ürünleriyle de dikkat çekmektedir. Su içerisinde rahat hareket etmenizi sağlayan ve özellikle ağırlık yapmayan bu ürünlerin fiyatları da oldukça uygundur. Bu sayede kesenizi zorlamadan yaz aylarını mutlu geçirebilir ve denize girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Hepinize iyi alışverişler diliyoruz.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.