Tesettür Elbise

By | 12 Şubat 2015

Elbise bayanların giysi çeşitlerinden birisidir. Elbise boydan tek parça kıyafete denilmektedir. Tesettür elbise ise  müslüman bayanların giydiği elbise çeşididir.

tesettür-elbiseTesettür elbise müslüman bayanların mahrem yerlerinin hepsini kapattıkları kıyafettir.

Dış kıyafetin altına yani yabancı erkeklerin olmadığı yerlerde giyilen tesettür elbese modelleri her tarz ve modelde olabilir. Fakat mahrem bir ortamda giyilen Tesettür elbiseler bol kesim, ten rengini yani içini göstermeyecek kalınlıkta ve uzun olmak zorundadır.

Tesettür elbise modelleri tesettür markalarının artması ile birlikte çok fazla çeşitlenmiştir. Her tarz ve kesime hitap eden farklı farklı Tesettür elbise modelleri üretilmektedir.

Tesettür elbise modelleri tasarlanırken stilistler ve tasarımcılar müslüman bayanların ihtiyaçlarını, önceliklerini ve zevklerini ön planda tutarak o sezonun modasına uygun yeni modellerde Tesettür elbiseler çizmektedirler.

tesettür-elbise-Tesettür elbise modelleri her mevsim yeni trend modaya uygun olarak ama bir önce ki sezonunda devamı niteliğinde tasarımlarla oluşturulmakta ve dikilmektedir.

Her ne kadar yeni model Tesettür elbiselere rağbet olsada klasik model Tesettür elbiselerin kullanıcılarıda unutulmamaışlardır. Klasik boydan, bol kesim ama bir iki ufak eklemelerle ve yeni model kumaşlarla dikilen klasik Tesettür elbise modelleride oldukça şık ve zarif görünşlüdürler.

Türkiye’nin en büyük dini sitesi www.ihvan.com.tr Tesettür giyimi tercih eden müslüman bayanların istekleri doğrultusunda hazırlanmış Tesettür elbise modellerini takipçilerinin beğenisine sunmuş, uygun fiyat ve kapıda ödeme imkanları ile kolaylıkla istedikleri Tesettür elbise modellerini temin etmelerini sağlamıştır.