Termal Mest Çorap

By | 19 Şubat 2015

Dinimizin kolaylıklar dini olduğunu her müslüman bilir. Özellikle ibadetler konusunda her zorluğa bir kolaylık ikram edilmiştir.

termal mest çorapİbadet hayatımızı kolaylaştıran islami ürünlerden biride mesttir. Mest kullanımı Peygamber Efendimiz (sav)’den gelmektedir. Yani mest kullanımı sünnettir.

Sünnet olan mest kullanımı özellikle bayanlar için, yaşlılar için ve soğukta dışarda çalışmak zorunda kalan meslek mensubu kişiler için büyük kolaylıktır.

Müslüman kadınlar özellikle dışarıda oldukları zaman, çalıştıkları zaman yada okulda öğrenci oldukları zaman namaz kılmak için abdest almakta zorlanırlar. Bulundukları her ortamda kolaylıkla abdest alacakları bir yer bulamazlar. Bu tarz istenmeyen durumlarda bayanların abdest almalarını kolaylaştırmak için Termal mest çorap, mest imalatçıları tarafından imal edilmektedir.

Termal mest çorap aynı çorap gibi incedir ve elastik bir yapıda imal termal-mest-çorapedilmiştir, ayağı kavrar, kolay hareket edilmesini sağlar. Termal mest çorap aynı normal ayak numarasında olduğu gibi Termal mest çoraplarını kullanan kişiler istedikleri her türlü ayakkabı ile Termal mest çorapı giyebilirler.

Termal mest çorap özellikleri içinde en önemli özelliği ise ayakları üşütmemesidir. Abdest sırasında ayaklar yıkandıktan sonra kurulanıp ince pamuklu bir çorap üstüne giyilen Termal mest çorap kesinlikle ayakları sıcak tutar ve üşütmez.

Termal mest çorap modelini ve klasik mest çeşitlerini uygun fiyatlarla ve ödeme kolaylıkları ile www.ihvan.com.tr online alışveriş sitesinden sipariş verebilirsiniz.