Terlik Markaları

By | 15 Kasım 2014

Terlik markaları terlik sektörünün gelişmesi ile birlikte her geçen gün artarak çoğalmaktadır. Daha önceleri terlik modelleri ayakkabı üreten markalar tarafından yan ürün olarak üretilmekte idi ama terlik modellerinin her yaş ve gruptan, genç, yaşlı demeden her kesimin kullanması ile artan talebi karşılamak amacıyla sadece terlik üretimi yapan terlik markaları kurulmuştur.

terlik-markalarıTerlik sektöründe bulunan markalar arasında üretim bakımından ve kalite bakımından farklılıklar bulunmaktadır. Çok kaliteli modern ve ortapedik terlik markaları olduğu gibi normal kalitede uygun bütçeli günlük hayatta kullanılacak terlik markalarıda sektörde yerini almıştır.

Terlik sektöründe ki markalar kurulum amaçlarına görede çeşitlilik göstermektedir. Bazı terlik markaları medikal terlikler üretmektedir. Hastane ve tıp merkezlerinde çalışan doktor, hemşire, hasta bakıcı gibi çalışanlara yönelik ürettikleri terlik modelleri ile hizmet vermektedirler.

terlik-markaları-Bazı terlik markaları ev terlik modelleri üreterek zevkli bayanların evdede ayaklarının şık olması için çalışmaktadırlar.

Diğer bir terlik markası kutsal Hac ve umre yolculuğuna çıkacak hacı adaylarının ayak rahatını ve sağlığını düşünerek Hac ve Umre de giyilmek üzere tasarlanmış terlik modelleri üretmektedir.

Bunların dışında banyo ve lavabolarda kullanılmak için üretim yapan terlik markaları, apartman içinde, sokakta giyilmek için üretim yapan terlik markaları, ortapedik sorunlu ayakların rahatlığı için özel üretim yapan terlik markaları, dışarıda gezmeğe giderken yada ayakkabı yerine kullanılmakiçin şık ve zarif tasarımlı terlik üreten terlik markaları gibi daha bir çok terlik markası bulunmaktadır.