Tek Parça Namaz Kıyafeti Fiyatlarında İndirim

By | 21 Haziran 2019

Tek Parça Namaz Kıyafeti Fiyatlarında İndirim

Tek Parça Namaz Kıyafeti Fiyatlarında İndirim

Namaz ibadeti, her Müslüman için farz olan bir ibadettir. Ancak bu ibadetin bazı şekil şartları bulunmaktadır ve bunlara riayet edilmemesi, kılınan namazın kabul olmaması ile sonuçlanır. Bu şekil şartlarının en önemlileri, temizlik ve tesettürdür. Temizlik, sadece abdest alma anlamında değildir. Kişinin gerek vücudunun, gerekse de kıyafetlerinin yüce Allah’ın huzuruna çıkacak bir temizlikte olması gereklidir. Nitekim Hz. Muhammed (SallAllahu Aleyhi Vesellem), “Elbiselerinizi yıkayın, fazla kıllarınızı temizleyin, dişlerinizi misvakla temizleyin, temiz, güzel giyinin! Nezafet sahibi olun!” buyurmuştur. Tesettür ise, bilindiği üzere avret yerlerinin örtülü tutulması ile ilgili bir durumdur. Namaz kılacak kimse, avret yerlerini kapatmalı ve temiz, güzel bir kıyafet giymelidir.

Uygun Fiyatlı Namaz Elbisesi Modelleri

Namaz elbisesi modelleri, işte bu amaçla üretilmiş kıyafetlerdir. Bayan namaz elbisesi ve erkek namaz elbisesi olmak üzere iki çeşitleri vardır. Uzun, bol ve geniş kesimli kıyafetlerdir. Böylece eğilip doğrulurken vücut hatlarının ve ten renginin belli olması engellenmiş olur. Sadece namaz kılınırken giyildikleri için de, daima temiz kalmaları mümkün olur. (Namaz elbisesi modelleri, dışarıda giyilen kıyafetler değildir.) Namaz elbiseleri, tek parça ve iki parça şeklinde ayrı üretilmektedir. Tek parça namaz elbisesi modelleri, biraz daha pratik bir kullanıma sahiptir. Ancak geri kalan hususlar bakımından her iki model arasında bir farklılık bulunmamaktadır. İhvan web sitesi, düzenlediği tek parça namaz kıyafeti kampanyası ile her müminin bu kolaylığa rahatça kavuşmasını sağlamaktadır.

Bayan Namaz Elbisesi / Kıyafeti Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.