Sheida Sürme

By | 8 Kasım 2014

sheida-sürme

Sheida sürme doğal naturel sürmenin günümüzde ki en iyi temsilcilerinden biridir. Sheida sürme naturel içeriğini antibakteriyal bir ambalajla ve kolay kullanabileceğiniz bir aplikatörle sürmeyi en kolay sürülebilir haliyle siz bakımlı bayanların hizmetine sunmaktadır.

Sheida sürmeyi sürmek için kolay kullanım aplikatörünü iki göz kapağının arasına yerleştirin ve göz kapaklarınızı kapatın sonra aplikatörü dştan içe doğru bir kaç kez seri hareketlerle çekin. Artık sheida sürmenizin düzgün bir şekilde sürüldüğünü göreceksiniz.

Sheida sürmeyi göz kapağının içi dışında, dış kısmınada sürebilirsiniz. Dış kısıma sheida sürmeyi sürmek için belli bir çizgiyi bozmadan gözünüzün bütün etrafına sürerek daha etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz.

Doğru şekilde kullandığınız sheida sürme ile gözlerinize derinlik ve gizem verebilir, bakışlarınıza anlam ve etki katarak cazibenizi arttırabilirsiniz. Bu anlamda gözde ki en güçlü makyaj ürünü sürmedir.

sheida-sürme-Sheida sürmenin güzelliğinize güzellik katma dışında bir çok faydasıda vardır. Bu faydaları kısaca şöyle sıralayabiliriz;

  • Yansımayı azaltır ve gözleri güneş ışınlarından korumaya yardımcı olur
  • Göz kuruluğunu önleyerek göze parlaklık verir ve gözün daha net görmesini sağlar
  • Gözde bakteri üremesini engelleyerek gözde alerji ve enfeksiyonu azaltır,
  • Göze kuvvet verir,

Sürme sektöründe çığır açan sheida sürme klasik sürmeler gibi tek renk üretilmemiştir. Hemen hemen her renkte ister parlak isterseniz pastel renk olarak sheida sürmelerini artık kullanabilirsiniz. Cazip fiyat seçenekleriyle sheida sürmelerini seçkin kozmetik mağazalarından temin edebilirsiniz.