Renkli Feraceler

By | 4 Nisan 2015

renkli-feraceler-Bahar geldi, havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı. havaların ısınması ile birlikte kışlık kıyafetlerden kurtulup yazlık kıyafetlerin çıkma vakti de yavaş yavaş geldi.

Dışarı çıkarken giyilen montlar, kabanlar, yağmurluklar, kaşeler, paltolar artık yerini ince pardesülere, kaplara, tuniklere, feracelere bıraktı.

Yeni sezon yazlık ürünlerin modasıda değişen vitrinlerle yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Vitrinler bu sezon rengarenk yazlık kıyafetlerle donatılmış olarak bayanların beğenisine sunulmuştur.

Renkli feraceler, tunikler, pantolonlar, etekler, elbiseler, ayakkabılar, şallar, eşarplar, gömlekler, bluzlar, tulumlar tamamen yeni stillerse, farklı kesimlerde kısaca yeni moda olarak hazırlanmışlardır.

renkli-feracelerTesettürlü bayanların yazın olmazsa olmazı olan feraceler siyah, koyu renk  kasvetli havasından kurtulmuş yepyeni, capcanlı, haraketli mi hareketli Renkli feraceler yeni trend olarak tekrar hazırlanmışlardır.

Renkli feracelerin renkleri bu sezon için yeşilin tonları, fuşya pembesi ve hardal sarısı renklerin diğer renklere göre öne çıktığı gözlenmektedir. Tabi klasik lacivert ve siyah renkler de yine bu sezonda unutulmamıştır.

Yeni Renkli feracelerin kreasyonu sadece vitrinlerle değil, moda dergilerinde, tv reklamlarında, gazete reklamlarında, markaların kataloglarında kullanıcılara tanıtılmış, beğenilerine sunulmuşlardır.

Renkli feraceler online alış veriş sitelerinde de yeni ürün olarak yerlerini almışlardır.

Türkiyenin en büyük tesettür giyim sitelerinden biri olan www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde de Renkli feracelerin bu sene en moda olan modellerini bulabilir, beğendiğiniz modeli uygun fiyatlarla hemen sipariş verebilirsiniz.