Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin

By | 19 Ocak 2015

özel-kutulu-isim-baskılı-yasin-Genellikle toplumumuzda vefat ve ölüm gibi mevlüt cemiyetlerinde gelen konuklara hediye olarak Yasin kitapları dağıtılması gelenek haline gelmiştir. Dağıtılan Yasin kitaplarının modelleri uzun yıllar içinde bir çok değişiklikler göstermiştir. İlk dağıtılan Yasin kitapları ince birer cüz şeklinde iken şimdilerde ise Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin kitabı şeklini almıştır.

Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin tamamen kişiye özel olarak tasarlanarak üretilmektedir. Yasin-i Şerif kendine özel bir kutu ile set halinde tasarlanmıştır. Yasin-i Şerif’in kapağı ile bu kendine özel kutusunun kapağı aynı yazılarla özel tasarlanmıştır. Kapaklarda vefat eden yada doğan kimsenin adı, soyadı, doğum ve ölüm tarihleri varsa başka yazılmasını istenilen not gibi ibareler yazılmıştır.

Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin‘in kapak kısmında ki yazılar yaldızlı basım tapıldığı için kapak özel-kutulu-isim-baskılı-Yasinkısmı çok şık durmaktadır. Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin‘in içinde ki yazılar ise kolay okunaklı bilgisayar hatlı yazı ir.tipi ile yazılmıştır. Ayrıca tecvidler anlaşılması kolay olsun diye kırmızı renk ile belirginleştirilmiştir.

Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin ofset baskı ile şamua kağıt üzerine basılmıştır. Bu kaliteli kağıt sayesinde çok uzun yıllar Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin kitabı yıpranmadan kullanılabilir.

Özel Kutulu İsim Baskılı Yasin kitaplarını yerinizden kalkmadan www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasına bir tıkla sipariş verebilirsiniz. İhvan.com.tr sitesinden yapacağınız siparişinizi kapıda ödeme ve taksitli ödeme gibi seçeneklerle uygun fiyata verebilirsiniz.