Otantik Yüzük Modelleri

By | 30 Ekim 2014

otantik-yuzuk-modelleriAksesuar denilince hiç şüphesiz aklımıza ilk gelen takılardan biridir yüzük. Yüzük çağlar boyunca hem kadın için hem de erkek için vazgeçilmez takılardan birisi olmuştur. Bu kadar çok tercih edildiği için de yüzük modelleri ve çeşitleri sınırsız şekilde üretilmektedir. Klasik, modern ve otantik yüzük modelleri arasından kullanıcak olan kişiler kıyafetlerine en uygun yüzük modellerini seçerler.

Yüzük modelleri arasında otantik yüzük modelleri, çoğu zaman klasik yüzük modelleri  gibi algılansada aslında taşıdığı anlam ve misyon olarak klasik yüzük modellerinden çok farklı yüzük modelleridir.

Otantik yüzük modelleri mistik, anadoludan motifleri taşıyan yüzük modellerine denilmektedir. Bu açıdan bakıldığında otantik yüzük modelleri estetik açıdan güzelliğinin dışında taşıdığı misyon ve değerler açısından da çok önemli bir yere sahiptir.

Otantik yüzük modelleri bazen küçük renkli taşlarla bazende ince, zarif ama bir o kadar gösterişli motif işlemeleri ile tasarlanmaktadır.

otantik-yuzuk-modelleri-Otantik yüzük modellerinin farklı bir diğer özelliği de kişiye özel olarak tasarlanması ve üretilmesidir. Özel tasarım otantik yüzük modellerinden yaptırmak isteyenler, yüzüğü kullanacakları elbiseleri tasarımcıya gösterip kıyafetine uygun, istedikleri kalitede ve tam parmaklarına uygun otantik yüzük modelini yaptırabilirler. Bu sayede sadece 1 tane üretilecek olan otantik yüzük modeline de sahip olabilirler. Belki de bu özellik otantik yüzük modellerine olan ilginin en önemli sebebidir.

Fabrikasyon olan otantik yüzük modelleri de gerek uygun bütçeli olması açısından gerekse genel kültürümüze uygun motiflerle süslenmesi açısından beğenilen ve tercih edilen yüzük modellerindendir.