Modanisa Tesettür Mayo

By | 26 Mart 2015

modanisa-tesettür-mayoTesettür mayo hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanılabilecek türden mayo çeşitleridir. Tesettür mayo yazın deniz ve havuz suyu için uygun şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca güneş ışınlarına da dayanıklıdır. Kolay deforme olmaz. Aynı şekilde tesettür mayo modellerini kış aylarında kapalı sıcak havuzlarda, hamamlarda ve termal kaplıcalarda, termal havuzlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tesettür mayonun kumaşı hem termal kaplıcaların sıcağına hem de havuzun iyatuna dayanıklıdır. Sıcak kaplıca sularından hemen deforme olup esnemez, kendini salmaz. İyotlu sularda tesettür mayo modellerinin renginin kaybolmasını, renklerin ağarmasına neden olmaz. Çünkü tesetür mayo modelleri bu durumlara uygun kaliteli kumaşlardan imal edilmişlerdir.

modanisa-tesettür-mayo-Tesettür mayo denince bir çok markanın tesettür mayosu akla gelmektedir. Bu markaların satıldığı yerlerden biri de Modanisa tesettür mayodur. Modanisa tesettür mayo modellerini internet üzerinde ki kendi sitesinden tesettürlü bayanlara ulaştırmaktadır. Modanisa tesettür mayo modellerine ayrı bir kategori ayırmıştır. Bu kategoride her türlü tarzda klasikten spora, abiyeden sadeye kadar bir çok çeşitte tesettür mayo modeli bulunmaktadır.

Tesettür mayo modellerinin hepsini ve yeni sezon ürünlerini de www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden uygun fiyatlarla tedarik edebilirsiniz.