Mevlüt Hediyeleri

By | 13 Nisan 2015

Yurdumuzda cemiyetler mevlütler oldukça sık yapılmaktadır. Ölümde, doğumda, evlenmede, nişanda, sünnette, askere gitmede, yeni ev almada, emekli olmada kısacası her vesile ile toplumumuz duygularını paylaşmak amacı ile cemiyetler, toplantılar, mevlütler tertip ederler.

mevlüt-hediyeleriBu mevlütlerin toplanma amacı farklı farklı olsada ortak özellikleride yok değildir. Bu mevlütlerde gelen misafirlere türlü türlü ikramlarda bulunur. Her yörenin kendine has ikramlıkları bulunur. Mevlüt hediyeleri olarak dağıtılan bu ikramlıklar etli pilav, cantık, ayran, meyve suyu, kek, yemek, poğaça gibi yiyeceklerle başlar. Cemiyet biteceğine yakın Mevlüt hediyeleri hatıra kalması için ve hayır amaçlı dağıtılır.

Mevlüt hediyeleri de aynı ikramlıklar gibi yöreden yöreye değişir. Fakat yurt çapında revaçta olan en çok tercih edilen Mevlüt hediyeleride bulunmaktadır.

mevlüt-hediyeleri-Genel olarak en çok tercih edilen Mevlüt hediyeleri Yasin kitabı, seccade, tesbih, mevlüt şekeri, Kuran-ı Kerim, örtü, şal, yemeni, koku, sürme, esans, bebek hediyelikleri, bebek magnetleri, çerçeveleri vb.. ürünlerdir.

Mevlüt hediyeleri fiyat olarakta farklılıklar göstermektedirler. Çok pahalı Mevlüt hediyeleri bulunduğu gibi çok ucuz maledilebilecek Mevlüt hediyeleride bulunmaktadır. Sonuç olarak her bütçeye uygun her kesimin kendi maddi imkanına uygun Mevlüt hediyeleri bulmaları mümkündür.

Mevlüt hediyeleri www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edilebilmektedir.