Medine İpeği Eşarp Modelleri Stoklarda

By | 20 Haziran 2019

Medine İpeği Eşarp Modelleri Stoklarda

Yüce Allah, Nur suresinde “İnanan kadınlara da söyle, iffet ve namuslarını korusunlar, süslerini göstermesinler, elde olmayarak açığa çıkan ve görünen kısımları hariç, cazibe ve güzelliklerini açığa vurarak dikkat çekmesinler ve bunun için başörtülerini, göğüsleri üzerine sarkıtsınlar ki, boyun ve gerdanlarından bir şey görünmesin” buyurmuştur. Diğer bir deyişle başörtüsü (eşarp) takmak, dinimizin bayanlar için getirdiği kurallarından biridir. Eşarp ve başörtüsü modelleri, son derece zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Renk, desen ve kumaş çeşidi bakımından çok sayıda seçenek mevcuttur. Bunların arasında en değerli olanının da, Medine ipeği eşarp modelleri olduğu kabul edilmektedir.

Medine İpeği Eşarp Fiyatları

Bunun nedeni, ipek kumaşının özelliklerinden kaynaklanmaktadır. İpek, tarih boyunca asaletin ve zenginliğin simgesi olarak kabul edilmiş bir kumaştır. Son derece yumuşak, esnek ve pürüzsüz bir dokusu vardır. Parlak ve canlı renkleri son derece ihtişamlı bir şekilde yansıtır. Ancak en önemlisi, nefes alan bir kumaştır. Yani Medine ipeği eşarp modelleri, en sıcak havalarda dahi saçlarınızın ve boynunuzun rahat etmesini, çok fazla terlememesini sağlayacaktır. Medine ipeğinden imal edilen en kaliteli ve en güzel eşarp modelleri için ihtiyacınız olan tek adres, her zaman olduğu gibi İhvan web sitesidir. Satışa sunduğumuz başörtüsü modelleri ve eşarp modelleri, en kaliteli birinci sınıf kumaşlardan imal edilmiş olup, sezon modasına uygun renk ve desenler kullanılmıştır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleri de sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 numaralı telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.