Lalegülneşriyat

By | 15 Nisan 2015

Lalegül yayınlarının bir diğer adıda Lalegülneşriyattır. Lalegülneşriyat Ahmet yesevi derneğine ve ismail ağa cemaatine bağlı haocaların eserlerini basan yayınevidir.

lalegülneşriyat-Lalegülneşriyat ayrıca Lalegül çarşı olarak da bilinmektedir. Lalegül neşriyat aynı bir çarşı gibi online olarak hizmet vermektedir. Tabi ki bu hizmeti dinimizin sınırları İslamiyetin ölçüleri dahilinde yapılmaktadır. Lalegülneşriyat çarşısında helal sertifikalı bitkisel ve tıbbi ürünler: çay, macun, maske, bal vb. ürüblerin satışı yapılmaktadır.

lalegülneşriyatLalegülneşriyatta bunun dışında Peygamber Efendimiz ile ilgili ürünlerde bulunmaktadır. Nali Şerif, Kademi Şerif, şallar, nazarlıklar, Erba’in-i İdrisiyye Dualı gümüş yüzükler, ud esansları başta olmak üzere bir çok özel kokulu esanslar, Korunmuş Sır Muskası, misk, safran, zaferan mürekkebi, çörek otu yağı, Berni hurma başta olmak üzere tüm şifalı hurma çeşitleri Lalegülneşriyatta bulabileceğiniz önemli ürünlerin başında gelmektedir.

Lalegülneşriyat bunun dışında bir çok dini kitabın yayınlanmasınada hizmet etmektedir. Özellikle Cübbeli ahmet hocanın kitaplarının hepsi Lalegülneşriyatta basılıp yayınlanmaktadır. Cübbeli Ahmet hocanın öncülük ettiği Lalegül Dergisi de yine Lalegülneşriyat tarafından yayınlanmaktadır.

Lalegülneşriyat yayınlarının hepsini ve Lalegül dergi aboneliğini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden yapabilirsiniz.