Kutlu Doğum

By | 23 Ocak 2014

    Hali hazırda kurulu olan bu düzen bu ahenk bize Allah’ın hediyesidir. Bu düzen de yine insanların en şereflisi için kurulmuştur. Önderimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) için.  Hz. Muhammed (s.a.v.)  sünnetleri ile bize yol gösteren ve dini bize sevdiren her an bizi düşünüp göz yaşı döken peygamberimizdir.

İlk sözü  ” ümmetim” olan bir peygamber ve bu peygamberin Dünya’yı şereflendirmesi yani kutlu doğumu o gün ki ne müthiş bir gündür. O doğum ki ne kutlu bir doğumdur. Gül kokulu Resul’ümüzün tek düşündüğü bizim ahiretimizdi bu yüzden ona vefa borcumuz vardır. Onun yolundan gitmeli Allah’a kavuşmayı dilemeli ve O’na layık ümmet olmaya çalışmalıyız. Şüphesiz ki Allah’a giden yol Resul’ünden geçer.

     Rahmet peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.) ”Beni Rabbim terbiye etti. ” buyurmuştur. Ahlakı ve terbiyesi ile herkes tarafından gıpta ile bakılan ve sevilen mübareğin doğum haftasını salavatlarla, Yasin’lerle, hatimlerle kutluyoruz. En mutlu günü yaşıyoruz. İyi ki doğdun Resulüm. İyi ki doğdun rahmet peygamberi. Yaratılmışların en şereflisi! Kutlu doğumun mübarek olsun.  

Kutlu doğum