Kutlu Doğum Haftası Promosyon Ürünler

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Haftası Promosyon Ürünler

Kutlu doğum haftası, bilindiği üzere Hz. Peygamber’in doğumunun tam bir hafta boyunca kutlandığı özel bir etkinliğin adıdır. 1989 yılında ortaya çıkmış olup, hâlihazırda sadece Türkiye’de kutlanmaktadır. (Bunun nedeni, Mevlit kandilinin zaten Peygamberin doğumuna özel olması ve Peygamberin doğum tarihi konusunda İslam aleminde bir fikir birliği olmamasıdır.) Kutlu doğum haftası, her yıl Nisan ayının sonlarına doğru kutlanmaya başlanır. Bu hafta boyunca düzenlenen özel etkinliklerle Peygamber sevgisi herkese, özellikle de genç nesle aşılanmaya çalışılır. Yine, bu hafta boyunca çeşitli hediyelik ürünler dağıtmak da artık adetten olmuştur. Bu ürünlere kutlu doğum haftası hediyelikleridenmektedir. Bunlar uygun seçildikten sonra, firmanızı veya hizmetinizi tanıtmaya yarayacak kutlu doğum haftasıpromosyon ürünler şeklinde de kullanılabilir.

Kutlu doğum haftası hediyelik ürünleri

Kutlu doğum haftası promosyon ürünler, hem bu özel haftanın uygun bir şekilde kutlanmasını sağlayacak ve hem de ürününüzü veya sunduğunuz hizmeti diğer insanlara usulü erkanınca tanıtacaktır. Kutlu doğum haftası hediyelikleriarasında tespihesans çeşitleri gibi geleneksel ürünler kadar, hadis kartelası, kutlu doğum haftası balonu gibi yeni nesil ürünler de mevcuttur. İhvan web sitesi, kutlu doğum hediyelik ürünler bakımından en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır. Her biri ürünümüz üstün kalite standartları il üretilmiş olup, gerek tasarım gerekse de kullanışlılık bakımından eşsiz özellikler taşımaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.