Kutlu Doğum Haftası İle İlgili Mesajlar

By | 4 Şubat 2014

kutlu doğum mesajları

Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem için duygularımızı dile getirdiğimiz şu mübarek günde salat ve selam O’na olsun… Kutlu doğum haftanız mübarek olsun.

O, Sadece bir istasyon durağı mesafesindeki dünya hayatı için yegâne halâskar, ahirette en büyük şefaatçimiz.. O, Âlemlerin Rabbi’nin EN SEVGİLİSİ.. O, Tek kurtarıcımız.. O, “Âyinedir bu âlem, herşey Hakk ile kâim, Mir’atı Muhammed’den Allah görünür dâim.” Diyen âşıkların muhabbet saltanatı aynası olmuştur..

Gül sevginin tacıdır o yüzden her bahar gülle taçlanır, o gül ki Muhammed (SAV)’ı anlatır. Muhammed (SAV)’ı anlayana gül koklatılır, gül kokulu Kutlu doğum haftanız mübarek olsun.

Alem senle övüldü. Biz seninle hep güldük. 14 asırdır daim sensizliğe sürüldük. Sana salat ve selam gönlümüz senle dolsun. Bizleri sana ümmet yapana hamdler olsun. Güllerin gülistanı gül efendim.

Doğum gününüz kutlu olsun Ya Rasulullah.

Ey Mekke !Güzelliklerinle gizlendin,durdun.doğumunu mu beklerdin bu kutlu Rasulün?Sonsuz salat,selam sana canım Peygamberim.
Seni sevmek ibadettir Efendim, doğum günün kutlu olsun.
Gül peygambere, Lale Allah’a açılır, kutlu doğum haftamız mübarek olsun.